JADŁOSPIS

                                                          

 19 - 23 listopada 2018r.



 


I ŚNIADANIE


II ŚNIADANIE


OBIAD


PODWIECZOREK

PONIEDZI




Zupa jarzynowa ze śmietaną pieczone kotleciki z kurczaka z ziemniakami i koperkiem oraz surówka z kapusty pekińskiej z warzywami, kompot.

 


WTOREK

 


 

Zupa kalafiorowa z koperkiem, strogonow

z piersi kurczaka z kluseczkami półfrancuskimi, sałatka szwedzka, kompot.

 

ŚRODA


 




 


Zupa ogórkowa

naleśniki z nutellą kompot.

 

CZWART

 


Zupa krem z zielonego groszku, gulasz wieprzowy z kaszą jęczmienną, warzywa na parze, kompot.

 


PIĄTEK





 

barszcz zabielany z makaronem , paluszki z fileta rybnego z ziemniakami i koperkiem, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i jabłkiem, kompot.